Opinionsblogg

Ni förtjänar en helt egen typ utav facebook

Ni som checkar in på Akuten med den obligatoriska nål-i-armvecket-bilden och deklarerar att ni ’mår bra under omständigheterna’ - UTAN att förklara vad som har hänt.

Ni förtjänar en helt egen facebook. En unik social plattform för folk som vill ha jätte-jätte-mycket uppmärksamhet och sympatier men inte vill erkänna det. Martyrbook?

Det är OKEJ att vilja ha sympatier när ni är sjuka. Säg det bara rakt ut istället - att ni är sjuka och således vill ha likes och kommentarer.

Det bästa du vet är ändå när alla skriver och frågar vad som har hänt, men du berättar såklart aldrig det.

Utan då och då uppdaterar du ytterligare en sorglig historia på din feed om hur dåligt du mår. Kanske en sorglig bild också, där du ser ut att vara mycket närmare döden än hemgång. För att sedan mysa ihjäl dig till de små notiserna som ploppar upp på din skärm med nyfikna sympatisörer. 

Varje like är som en digital krya-på-dig-kram? Det är OKEJ. Säg det bara.

Nedan ser ni två typiska like-raketer när jag gjort illa mig. Det kändes bra och återhämtningen gick således snabbare, det erkänner jag. 

 
 
 
 
 

 

Kommentarer

#1 - Jennie

Och UTAN ATT BERÄTTA VAD SOM
HÄNT (😋😊) publicerar du en bild på super-creepy hand som jag GENAST blir nyfiken på! VAD HADE HÄNT!! 😱

#2 - Vera

Precis.
Klagar på andra och göra själv likadant sedan. Smart du är haha

#3 - Martina

Det första jag tänker är.. "Uppenbarligen kan du inte må så jävla dåligt med tanke på att du prioriterar ett facebookinlägg" Det är så lågt.. Framför allt när personen i frågas mamma kommenterar inlägget och frågar vad som har hänt..

Kommentera